Jdi na obsah Jdi na menu

Co potřebuji k věštbě

tiger-1673874_960_720.jpg

   Co po Vás budu chtít, pokud chcete kvalitní předpověď...

   Pokud se mám zabývat Vaší budoucností, nebo současným stavem, musíte mi poskytnout základní údaje. Budete mi muset zaslat své datum narození, samozřejmě jméno a příjmení, současnou fotografii tváře, nebo celé postavy, to je na Vás. Nemusíte se ničeho obávat, po věštění vše mažu a nezůstává mi zde nic.

   Žádám Vás o pravdivé informace, jinak věštba nemá cenu a bude naprosto zmatečná. Různé testování mých schopností smyšlenými osůbkami je naprosto zcestné a z logiky věci jasně vyplývá, že poté vlastně věštím na jinou osobu, než na Vás a vše je ztráta mého i vašeho času.

  Pokud se chcete ptát na nějaký problém, ať je ten problém osobní, nebo se týká jiné osoby, práce, vztahu, nevěry, nebo čehokoli jiného, musíte ten problém popsat a otázku velice jasně a podrobně formulovat. Ušetříme si pak určitá nedorozumění.

   Chci po Vás, aby jste pochopili, jak vše funguje. Osud není neměnný!!!!!!!!!!  A kdo říká, že to tak není, lže. A buďme rádi, že to tak je. Osud má samozřejmě své mantinely, ale my se v nich naštěstí můžeme pohybovat. Člověku byl dán dar svobodné vůle, tak ji využívejme a nenechme vše jen a jen na osudu, když mnohé můžeme změnit. Mé věštby jsou dílem toho daného okamžiku. Věštba je dána pro tu situaci, kdybychom nic neudělali a vše nechali plynout bez nějaké reflexe, odezvy, činnosti z naší strany. Tím, že Vám prozradím tento scénář, který si pro vás osud přichystal, můžete se některým věcem vyhnout, změnit je, to zrcadlo ohnout, nastavit jinak.Nebo se aspoň na některé eventuality řádně a s předstihem připravit.

   Pokud se budete ptát jen na jednu otázku, vše by mohlo proběhnout rychle a odpověď by Vám mohla dorazit do několika dnů. S ohledem na to kolik zrovna řeším podobných případů a jak jsem v tu danou dobu vytížen. Pokud se však budete ptát na více otázek najednou, žádám Vás o trpělivost, neboť takový výklad chce svůj čas a je s ním mnoho práce, neboť informace které se objeví při mé věštbě je potřeba pospojovat do jediného souvislého řetězce.

   To je asi zatím vše, co po Vás budu žádat.

 

                                                                     Váš Rafael...

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Milan Vichta - Nevím jak dál mám strach ze selhani..

2. 9. 2019 21:46

Vážený Rafaeli,
kráčím od jednoho profesního selhání ke druhému i když pozvolně... ztrácím sebevědomí a zmocňuje se mě strach a panika.. Nenávidím sám sebe, popadají me záchvaty vzteku.. Neumím si vysvětlit čím to je..
Prosím o objasnění.. Nespěchejte..
S uctou
Milan Vichta

Rafael - Změna emailu

5. 11. 2016 21:36

Dnes jsem vytvořil nový email pro tyto stránky. Pokud svůj dotaz, či prosbu o věštbu zašlete na starý email, nic se neděje, i ten je stále funkční. Nový email je
email:vestecrafael@seznam.cz

Rafael - Jak poslat fotografie

5. 11. 2016 17:07

Dobrý podvečer Kamilo. Nemusíte se nijak omlouvat, to že někdo neumí mnoho s počítačem není nic tak divného. Tak k vaší otázce. Ano, materiály potřebné k mé věštbě zašlete na můj email:donrafael1@seznam.cz
Co se týče fotografie, tu přiložíte jako soubor. Položka : přiložit soubory. Soubor přiložíte z nějaké složky ve vašem počítači. Není to tak těžké a myslím, že Vám s tím určitě někdo z vašeho okolí rád pomůže.
S pozdravem a úctou Rafael

Kamila - Nevím jak to poslat

5. 11. 2016 14:32

Omlouvám se, ale mám veliký zájem o věštbu, no nevím bohužel jak a kam mám info o sobě zaslat. Hlavně tu fotku. Pochopila jsem, že asi na email, ale jaká ta fotka musí být? Nejsem moc kamarádka s počítačem, proto se možná hloupě ptám. Zatím děkuji a těším se na odpověď.